• Galerija Majolka slovenske domače obrti, darila, ki izražajo drugačnost, ustvarjalnost in izvirnost, mnogim ljudem pomenijo VELIKO oziroma nekaj VEČ.
  Od leta 1989 se trudimo ohranjati "slovensko" domačo in umetnostno obrt in ponuditi lepa in preprosta darila za vas in vaše prijatelje. V idiličnem ambientu, ob prijetni postrežbi in svetovanju je izbiranje še prijetnejše. Domiselno zavito darilo z naravnim materialom pove, da je izbrano s posebno pozornostjo.

  V galeriji MAJOLKA je preprosto lepo.

  Kako predstaviti našo deželo in njeno kulturo? Izdelki slovenske domače obrti so del naše bogate kulturne preteklosti, ki jo še premalo poznamo in cenimo. Darila zelo primerna tudi za poslovno obdarovanje, poslovne pozornosti v slovenskem stilu in lepa in izvirna novoletna darila. Z našim strokovnim svetovanjem boste izbrali pravo darilo, ki govori o naši tradiciji, naših navadah in o nas samih. Umetnost je široka, kakor je široka naša domišljija. Raznovrstna izbira uporabnih in dekorativnih izdelkov iz različnega materiala: keramika, kamenina, steklo, les,.... Umetniške slike in skulpture priznanih avtorjev v raznih tehnikah.


  Galerija Majolka
  Šufle d.o.o. 
  Medvedova 16, 
  1241 Kamnik

  kontakt: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
  tel. 031 638483

  Delovni čas galerije:
  pon-pet 9,00 - 19,00
  sobota 9,00 - 13,00   

  Z našim strokovnim svetovanjem boste izbrali pravo darilo, ki govori o naši tradiciji, naših navadah in o nas samih. Umetnost je široka, kakor je široka naša domišljija. Raznovrstna izbira uporabnih in dekorativnih izdelkov iz različnega materiala: keramnika, kamenina, steklo, les,.... Vabljeni!

Novo

Preselili smo se na Medvedovo 16, Kamnik. V naši ponudbi so unikatni izdelki več kot 100 ...

NOVO

Iščemo kuharja ali kuharico, natakarico ali natakarja in občasno pomoč na cateringu. Če te ...

Zimski delovni čas (od 8.10.2018 do 31.3.2019)   PON. - ČET.: od 9.00 do 21.00 ...

V gostilni Majolka lahko brezplačno najamete prostor za sestanke, srečanja, promocije, vendar ob ...