Bezgov štrudelj

  • 250 - 300 g listnatega testa
  • 500 g skute
  • 80 g bezgovih cvetov
  • 2 žlici sladkorja
  • 1 jajce
  • 1 vanilijev sladkor

 

Jajce penasto stepeš s sladkorjem in vanilijevim sladkorjem. Dodaš skuto in bezgove cvetove ter dobro premešaš. Maso razmažeš po razvaljanem testu in daš v ogreto pečico za cca 1 uro na 170 stopinj.

 

 

Novo

Preselili smo se na Medvedovo 16, Kamnik. V naši ponudbi so unikatni izdelki več kot 100 ...

NOVO

Iščemo kuharja ali kuharico, natakarico ali natakarja in občasno pomoč na cateringu. Če te ...

Zimski delovni čas (od 8.10.2018 do 31.3.2019)   PON. - ČET.: od 9.00 do 21.00 ...

V gostilni Majolka lahko brezplačno najamete prostor za sestanke, srečanja, promocije, vendar ob ...