Blitvina lazanja

Blitvo očistiš in jo na hitro blanširaš. Na olivnem olju prepražiš česen in dodaš blitvo in posoliš. Dodaš skuto in vse skupaj zmešaš. V namazan pekač naložiš lazanje, najboljše so špinačne, in preliješ z bešamelom, (Na maslu popražiš malo moke in zaliješ z mlekom. Ko se zgosti, je bešamel gotov.) , dodaš blitvo in skuto. Ponoviš, da dobiš več plasti lazanje. Po vrhu lahko potreseš s sirom. Daš v vročo pečico cca 200 stopinj za pol ure. Serviraš toplo z veliko skledo domače solate.

Novo

Preselili smo se na Medvedovo 16, Kamnik. V naši ponudbi so unikatni izdelki več kot 100 ...

NOVO

Iščemo kuharja ali kuharico, natakarico ali natakarja in občasno pomoč na cateringu. Če te ...

Zimski delovni čas (od 8.10.2018 do 31.3.2019)   PON. - ČET.: od 9.00 do 21.00 ...

V gostilni Majolka lahko brezplačno najamete prostor za sestanke, srečanja, promocije, vendar ob ...