Bruskete s paradižnikom, avokadom in slanino

Kruhke narahlo opečemo, jih premažemo z avokadovo kremo. Slanino posebej na vročem olbrusketaju popečemo in jo naložimo na kruhke. Posebej na kockice narežemo paradižnik, skupaj z lističi bazilike in ga naložimo na kruhke. Po želji lahko dodamo tudi kapljico ali dve olivnega olja.
Seveda lahko nadev naložiš po želji, odvisno kaj je v hladilniku. Zelo dobro je tudi, če popečen kruhek pokapljaš z olivnim oljem in premažeš s prerezanim česnom in na vse to potem naložiš različne sestavine.

Preprosta jed, ampak zelo dobra za predjed, za zajtrk ali pa za potešitev lakote na hitro.

Novo

Preselili smo se na Medvedovo 16, Kamnik. V naši ponudbi so unikatni izdelki več kot 100 ...

NOVO

Iščemo kuharja ali kuharico, natakarico ali natakarja in občasno pomoč na cateringu. Če te ...

Zimski delovni čas (od 8.10.2018 do 31.3.2019)   PON. - ČET.: od 9.00 do 21.00 ...

V gostilni Majolka lahko brezplačno najamete prostor za sestanke, srečanja, promocije, vendar ob ...