Bučkini polpeti

- večja bučka
- jajce
- drobtine ali moka
- sol, začimbe (bazilika, česen, čebula, poper... po želji)

 

Bučke naribaš in v zmes zamešaš jajce in nekaj drobtin ali moke (žlico ali dve). Masa mora biti taka, da se v ponvi ali na pekaču lepo razleze. Lahko se doda  tudi parmezan, saj je potem bolj nasitno. Ocvremo v vročem olju, ali pa jih zdravo spečemo v pečici na peki paprirju na 200 stopinj cca 20 minut.

 



Novo

Preselili smo se na Medvedovo 16, Kamnik. V naši ponudbi so unikatni izdelki več kot 100 ...

NOVO

Iščemo kuharja ali kuharico, natakarico ali natakarja in občasno pomoč na cateringu. Če te ...

Zimski delovni čas (od 8.10.2018 do 31.3.2019)   PON. - ČET.: od 9.00 do 21.00 ...

V gostilni Majolka lahko brezplačno najamete prostor za sestanke, srečanja, promocije, vendar ob ...