Čokoladna fantazija

BISKVIT
• 30 dag  čokolade za kuhanje
• 25 dag masla
• 10 dag  orehov
• 15 dag  ostre moke
• 5  jajc
• 4 žlice sladkorja
• pecilni prašek

GLAZURA
• 12,5 dag  čokolade za kuhanje
• 150 ml sladke smetane

Za biskvit raztopimo čokolado in maslo, da dobimo gladko maso. Ohladimo. Penasto zmešamo jajca in sladkor, dodamo nasekljane orehe, moko in pecilni prašek. Enotni masi dodamo ohlajeno zmes čokolade in masla. Nalijemo v model za torto in pečemo na 160 stopinj cca 45 minut.
Za glazuro segrejemo sladko smetano in postopno dodamo čokolado in mešamo, da se čokolada stopi. Ohlajeno glazuro premažemo po torti in damo v hladilnik, da se ohladi. Okrasimo lahko s stepeno smetano ali pa potresemo z nasekljanimi orehi.

Novo

Preselili smo se na Medvedovo 16, Kamnik. V naši ponudbi so unikatni izdelki več kot 100 ...

NOVO

Iščemo kuharja ali kuharico, natakarico ali natakarja in občasno pomoč na cateringu. Če te ...

Zimski delovni čas (od 8.10.2018 do 31.3.2019)   PON. - ČET.: od 9.00 do 21.00 ...

V gostilni Majolka lahko brezplačno najamete prostor za sestanke, srečanja, promocije, vendar ob ...