Čokoladna pregreha - zamorček

Čokoladna pregreha ali jaz mu pravim zamorček: 10 dag moke, 1/2 pecilnega, 14 dag sladkorne moke, 1 vanili sladkor, 14 dag masla, 7 dag čokolade, 7 dag sesekljanih orehov, 4 jajca, 2-3 žlice mleka. Vse to zmešaš in daš v okrogel pekač z luknjo na sredini. Pečeš cca 30 minut na 180 stopinj. Preveriš z zobotrebcem, če je  pečeno. Pečeno prelij s čokoladnim prelivom. Serviraj s stepeno smetano. Res je dobro!

Novo

Preselili smo se na Medvedovo 16, Kamnik. V naši ponudbi so unikatni izdelki več kot 100 ...

NOVO

Iščemo kuharja ali kuharico, natakarico ali natakarja in občasno pomoč na cateringu. Če te ...

Zimski delovni čas (od 8.10.2018 do 31.3.2019)   PON. - ČET.: od 9.00 do 21.00 ...

V gostilni Majolka lahko brezplačno najamete prostor za sestanke, srečanja, promocije, vendar ob ...