Čokoladni kolač

300 g temne čokolade razlomi na koščke, 250 g masla nareži na majhne kose in oboje počasi stopi nad vodno kopeljo. 6 rumenjakov in 230 g trsnega sladkorja penasto stepi. 6 beljakov stepi v trd sneg. Ko je stopljena čokolada malo ohlajena, ji primešaj rumenjake, sneg in 3 žlice moke. Peci cca 25 minut  na 180 stopinj.
Ko se ohladi potresi s čokolado v prahu.

Pekač lahko preden daš pečt po dnu posuješ z mletimi lešniki ali orehi.

Novo

Preselili smo se na Medvedovo 16, Kamnik. V naši ponudbi so unikatni izdelki več kot 100 ...

NOVO

Iščemo kuharja ali kuharico, natakarico ali natakarja in občasno pomoč na cateringu. Če te ...

Zimski delovni čas (od 8.10.2018 do 31.3.2019)   PON. - ČET.: od 9.00 do 21.00 ...

V gostilni Majolka lahko brezplačno najamete prostor za sestanke, srečanja, promocije, vendar ob ...