Domača sacher torta

Sacher torta - prava domača po mojem receptu. Testo naredim iz 6 jajc, 15 dag sladkorja, 6 dag moke in 4 dag kakava v prahu. Pečem na 200 stopinj 30 minut. Pečeno namočim z rumovim prelivom in namažem z  domačo marelično marmelado. Čez pa še polijem čokoladni preliv in počakam, da se strdi in da se okusi prepojijo. Lahko serviraš s smetano.

 

 

Novo

Preselili smo se na Medvedovo 16, Kamnik. V naši ponudbi so unikatni izdelki več kot 100 ...

NOVO

Iščemo kuharja ali kuharico, natakarico ali natakarja in občasno pomoč na cateringu. Če te ...

Zimski delovni čas (od 8.10.2018 do 31.3.2019)   PON. - ČET.: od 9.00 do 21.00 ...

V gostilni Majolka lahko brezplačno najamete prostor za sestanke, srečanja, promocije, vendar ob ...