Paella

- olivno olje
- 2 čebuli - nasekljani na kocke
- 3 stroke česna - narezanega na drobno
- eno rdečo in eno zeleno papriko - narezano na trakce
- 3 paradižnike - narezane na kocke
- 300 dag svinjskega mesa na kocke
- pol kg perutničk
- 30 dag sipic
- 30 dag škampovih repkov
- ena pikantna suha klobasa
- ena skodelica kuhanega graha
- žlička žafrana
- goveja juha za zalivanje ali kocka
- pol kg riža
- ena konzerva tune v olivnem olju

Na olivnem olju prepražiš čebulo da zarumeni in dodaš česen in papriko. Dodaš paradižnik, da se vse malo zmehča in dodaš riž skupaj z žafranom. Zaliješ z juho in kuhaš. Posebej popečeš vsako sestavino: škampove repke, svinjske kocke, perutničke, sipice, klobaso. Ti preden je riž kuhan, dodaš eno konzervo tune v olivnem olju in vse popečene sestavine in grah. Premešaš in še nekaj minut kuhaš, da se okusi premešajo. Postrežeš z rezinami limone. Lahko daš tudi za par minut v pečico.

Po okusu lahko dodaš tudi kakšno drugo zelenjavo ali školjke.

Novo

Preselili smo se na Medvedovo 16, Kamnik. V naši ponudbi so unikatni izdelki več kot 100 ...

NOVO

Iščemo kuharja ali kuharico, natakarico ali natakarja in občasno pomoč na cateringu. Če te ...

Zimski delovni čas (od 8.10.2018 do 31.3.2019)   PON. - ČET.: od 9.00 do 21.00 ...

V gostilni Majolka lahko brezplačno najamete prostor za sestanke, srečanja, promocije, vendar ob ...