Slivova marmelada

Res enostavna in dobra slivova marmelada po mojem receptu: V teflonski pekač izkoščičiš 2 kg sliv - najboljše so tiste male slive, zmešaš s 30 dag rjavega sladkorja in dodaš še par klinčkov. Pečico segreješ na 300 stopinj in ko marmelada zavre, zmanjšaš na 200 stopinj. Tako pečeš tako dolgo, da se marmelada primerno zgosti (cca 1 uro). Še vroče daš v kozarce in na vrhu naliješ malo ruma. Taka marmelada je odlična za palačinke, domače rogljičke, torte in za zajtrk.

 

Novo

Preselili smo se na Medvedovo 16, Kamnik. V naši ponudbi so unikatni izdelki več kot 100 ...

NOVO

Iščemo kuharja ali kuharico, natakarico ali natakarja in občasno pomoč na cateringu. Če te ...

Zimski delovni čas (od 8.10.2018 do 31.3.2019)   PON. - ČET.: od 9.00 do 21.00 ...

V gostilni Majolka lahko brezplačno najamete prostor za sestanke, srečanja, promocije, vendar ob ...