Srčki obliti s čokolado in mandeljni

srcki obliti s cokolado

Srčki obliti s čokolado in potreseni z narezanimi mandeljni. Še recept: 30 dag moke, 12 dag orehov ali lešnikov, 25 dag masla, 14 dag sladkorja, 1 jajce, 1 vanili sladkor. Narediš testo, ga daš v hladilnik počivat. Iz testa izrežeš srčke in jih daš v ogreto pečico na 180 stopinj za 12 do 15 minut. Ohlajene srčke do polovice namočiš v preliv iz 10 dag temne čokolade in 10 masla in jih odlagaš na peki papir. Potreseš z narezanimi mandeljni. Ni težko, je pa zelo dobro.

Novo

Preselili smo se na Medvedovo 16, Kamnik. V naši ponudbi so unikatni izdelki več kot 100 ...

NOVO

Iščemo kuharja ali kuharico, natakarico ali natakarja in občasno pomoč na cateringu. Če te ...

Zimski delovni čas (od 8.10.2018 do 31.3.2019)   PON. - ČET.: od 9.00 do 21.00 ...

V gostilni Majolka lahko brezplačno najamete prostor za sestanke, srečanja, promocije, vendar ob ...