Zajčja obara

Za štiri osebe potrebujemo:
 -    1 kg zajčjega mesa – rebrca, vrat, zgornje okončine
 -    2 korenčka
 -    1 korenina peteršilja z zelenjem
 -    1 čebula
 -    3 stroki česna
 -    Lovorov list
 -    Paradižnik
 -    1 žličko majarona
 -    3 dl vina, voda
 -    Sol
 -    Poper
 -    olje
 Priprava: čebulo popražimo na olju, da postekleni. Dodamo zajčje meso in malo popražimo. Posolimo in dobro premešamo. Dodamo na kocke narezano korenje, korenino peteršilja, paradižnik, stroke česna,lovorov list, sesekljan majaron, poper, vino in kuhamo tako dolgo, da se meso zmehča. Preden ponudimo potresemo s sesekljanim zelenim peteršiljem.

Za prilogo: ajdovi žganci.

Novo

Preselili smo se na Medvedovo 16, Kamnik. V naši ponudbi so unikatni izdelki več kot 100 ...

NOVO

Iščemo kuharja ali kuharico, natakarico ali natakarja in občasno pomoč na cateringu. Če te ...

Zimski delovni čas (od 8.10.2018 do 31.3.2019)   PON. - ČET.: od 9.00 do 21.00 ...

V gostilni Majolka lahko brezplačno najamete prostor za sestanke, srečanja, promocije, vendar ob ...